Tecno-Tour Connect-IN Europe

El Tecno-Tour és una activitat centrada a connectar empreses tecnològiques amb institucions i empreses punteres en països clau d’Europa com França, Alemanya i Bèlgica. L’objectiu principal és explorar les últimes innovacions tecnològiques, conèixer institucions i empreses destacades en el camp de la tecnologia per poder establir noves relacions estratègiques entre empreses dels diversos països. 

L’activitat del Tecno Tour Connect-IN Europe s’ha adaptat amb èxit a un format totalment digital, obrint noves vies d’oportunitats per a les empreses participants sense la necessitat de viatjar físicament. Hem demostrat la capacitat d’innovació i adaptació del sector tecnològic europeu davant dels reptes actuals, permetent un intercanvi robust i dinàmic de coneixements i relacions estratègiques.

Durant l’esdeveniment virtual, els participants van poder gaudir d’una gamma ampliada d’activitats en línia. A més de les presentacions d’experts en tecnologia, les quals van explorar les últimes tendències i innovacions en àmbits com la intel·ligència artificial, la digitalització industrial i les tecnologies emergents, també van tenir l’oportunitat d’immergir-se  en visites virtuals a institucions tecnològiques de renom i a empreses líders en el sector. 

A través de plataformes digitals avançades, es van crear espais per a reunions one-to-one, intercanvis de contactes i sessions de debat temàtic, reforçant així les connexions professionals i empresarials que s’esperen fomentar el creixement i la innovació a llarg termini.