La Primera Comunitat Virtual de la Internacionalització de la indústria catalana

Espai virtual que facilita la interacció i participació de les empreses membres que hi formen part i que comparteixen interessos, objectius, inquietuds o necessitats a nivell internacional

EN QUÈ CONSISTEIX?

Posem a disposició de les nostres empreses una plataforma online on poder compartir informació, participar en activitats, interactuar en debats i discusions professionals, fer preguntes i consultes, proporcionar respostes, col·laborar en projectes o establir relacions professionals i sinergies en un entorn virtual. 

Us oferim una manera molt poderosa de connectar-vos amb professionals de tot el món que poden donar-vos respostes a les vostres necessitats, superant barreres geogràfiques i proporcionant-vos un espai per a l’intercanvi de coneixements i experiències. 

IMAGEN QR COMUNITAT WEB

BENEFICIS

Formar part d'una Comunitat Virtual professional i especialitzada com la que t'oferim ofereix uns beneficis incalculables per a una empresa:

NETWORKING

Possibilita l’establiment de contactes i la col·laboració amb altres professionals de la indústria, generant sinergies comercials, visibilitat de marca i atraure talent qualificat i especialitzat.

CONEIXEMENT

Espai d’intercanvi i adquisició de coneixements, per a mantenir-se al dia de les darreres tendències de mercat, millorar les pràctiques professionals i portar a terme les darrers novetats.

OPORTUNITATS

Permet una ràpida adaptació als canvis dels mercats danat que proporciona informació real, permet anticipar tendències i ajustar estratègies comercials generant noves oportunitats.

ENCARA NO FORMES PART DE LA
COMUNITAT CONNECT-IN?

Mantenir-se connectat amb una comunitat professional especialitzada en els negocis internacionals pot ser una estratègia molt efectiva per al creixement i èxit a llarg termini de la teva empresa, atès que et facilita les connexions, l’aprenentatge continu i el desenvolupament de relacions poderoses a la indústria i/o al teu sector d’especialitat.

Necessites més informació? Contacta'ns.

Informació

Serveis

Dades Legals

Contacte

@weareconnectin