Diseño sin título (11)

CUPONS INTERNATIONAL eTRADE

PROMOCIÓ

Cupons eTrade

Cupons International eTRADE

Els Cupons ACCIÓ International eTrade són l’empenta que la teva empresa necessita per augmentar les teves vendes a través dels canals digitals i de manera internacional. Millora la teva presència on-line i selecciona els canals i mercats més adequats per a tu i fes negoci al món! 

Amb aquets cupons podràs accedir a un servei d’assessorament per definir la teva estratègia digital internacional, fer un pla d’accions als canals digitals o fer un anàlisi complet de la teva presència on-line.

Informació relacionada

Fer un pla de màrqueting digital és molt costós en temps i diners. Aquests cupons són fenomenals per a estalviar aquesta inversió.

PER QUÈ?

Perquè fer un pla de màrqueting digital és una tasca complexa i, en general, força costosa, que requereix d’un/a especialista que sàpiga com plantejar les estratègies necessàries de manera correcta. És per aquest motiu que disposar d’un cupó d’aquest tipus t’evitarà manques de professionalitat, pèrdues de temps i, sobretot, et donarà les claus per a potenciar les teves vendes internacionals a través dels canals digitals. 

EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquests ajuts s’adrecen a pimes amb seu operativa a Catalunya, que hagin facturat un mínim de 100.000 euros l’any 2022 i disposin d’una pàgina web en un idioma estranger. 

Els projectes subvencionats es podran executar des de l’1 de gener de l’any de la sol·licitud i el 30 de setembre de l’any posterior.

Una empresa a la que se li hagi concedit un Cupó ACCIÓ International eTrade l’any anterior, no en podrà rebre un altre per a la mateixa acció en l’any de la convocatòria.

BENEFICIS

Cupó al desenvolupament d’un Pla de Màrqueting Digital Internacional Fins a 6.000€

CONDICIONS

  • Connect-IN ofereix el servei de gestió integral dels cupons d’ACCIÓ, que inclou el tràmit de sol·licitud, de gestió de les reclamacions i de justificació. 


  • Cost del servei: 350€ + IVA (preu soci*) / 450€ + IVA (preu no soci). 

  • *Estar agremiat al Centre Metal·lúrgic, a la Cecot o la UPM.

  •  
  • L’import es facturarà una vegada realitzada la sol·licitud, Connect-IN es guarda el dret de no retornar l’import en cas de que la sol·licitud sigui denegada.