Diseño sin título (11)

CUPONS D'INICIACIÓ A L'EXPORTACIÓ

PROMOCIÓ

Cupons inicicació a l'exportació

Cupons d'Iniciació a l'Exportació

Els Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació et permetran fer els primers passos cap a l’expansió internacional de la teva empresa. 

Sigui per començar a fer un pla de promoció internacional o per subcontractar el servei d’un Export Manager els Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació són la teva finestra a l’exterior.

Aquests ajuts es poden bescanviar per algun d’aquests serveis:

  • A) Cupó al desenvolupament d’un pla de promoció internacional: selecciona el millor producte o servei per vendre a l’exterior, tria els països de destí i els canals de distribució i elabora un llistat de clients potencials. 
  •  
  • B) Cupó a la subcontractació d’un Export Manager: Tria la persona que et donarà suport durant el procés d’internacionalització. 

Informació relacionada

Prospectar un nou mercat específic a zero cost és una oportunitat única per a una petita empresa

PER QUÈ?

Perquè disposar de la figura d’un/a Export Manager propi/a té un costos elevats per a una empresa. D’aquesta manera pots gaudir d’un servei extern que està enfocat cap a la prospecció d’un mercat concret o al desenvolupament d’un pla de promoció internacional sense la necessitat de fer cap inversió. 

EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquests ajuts s’adrecen a pimes amb seu operativa a Catalunya i que hagin facturat un mínim de 100.000 euros l’any anterior a la sol·licitud. 

Els Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació estan dirigits a empreses amb poca experiència exportadora: que encara no exportin o que ho facin fins un 25% de la seva facturació.

Els projectes subvencionats es podran executar des de l’1 de gener de l’any de la sol·licitud i el 30 de setembre de l’any posterior.

Una empresa a la que se li hagi concedit un Cupó ACCIÓ d’iniciació a l’exportació l’any anterior, no en podrà rebre un altre per a la mateixa acció en l’any de la convocatòria.

BENEFICIS

Cupó a la subcontractació d’un Export Manager: Fins a 8.000€

Cupó al desenvolupament d’un Pla de Promoció Internacional: Fins a 2.500€

CONDICIONS

  • Connect-IN ofereix el servei de gestió integral dels cupons d’ACCIÓ, que inclou el tràmit de sol·licitud, de gestió de les reclamacions i de justificació. 

    Cost del servei: 350€ + IVA (preu soci*) / 450€ + IVA (preu no soci). 

*Estar agremiat al Centre Metal·lúrgic, a la Cecot o la UPM.

L’import es facturarà una vegada realitzada la sol·licitud, Connect-IN es guarda el dret de no retornar l’import en cas de que la sol·licitud sigui denegada.