Diseño sin título (11)

PROGRAMA DIAGNOSI

TRANSFORMACIÓ

PROGRAMA DIA-GNOSI

Programa DIAGNOSI

Tens una petita o mitjana empresa i encara no exportes?

El Programa DIAGNOSI és un servei d’orientació personalitzada per a la internacionalització empresarial. Té com a objectiu promoure la internacionalització de les empreses catalanes i contribuir a la seva competitivitat.

T’oferim un servei inicial, bàsic i gratuït de microconsultoria empresarial especialitzada en internacionalització, adaptada específicament a les necessitats de la teva pime sense experiència internacional o amb una experiència prèvia molt escassa.

 

Un programa breu d'assessorament en internacionalització empresarial que donarà a la teva pime l'impuls que necessita per començar a exportar.

PER QUÈ?

Assessorament expert: comptaràs amb l’assessorament de professionals acreditats amb una àmplia trajectòria en el camp del comerç internacional.

Començament des de zero: no és necessària cap experiència prèvia en internacionalització.

Programa sense cost: és un servei completament gratuït. 

EN QUÈ CONSISTEIX?

S’assignarà un consultor especialitzat i homologat a cada empresa participant per a desenvolupar una metodologia d’assessorament que inclou:

Informe d’Autoavaluació: Mitjançant un qüestionari inicial, es determinarà la situació actual de cada empresa.

Sessions de consultoria per a obtenir informació addicional, verificar les dades de l’anàlisi intern i comprendre de primera mà les fortaleses i debilitats de l’empresa en àrees clau pel procés d’expansió internacional.

Informe final d’avaluació adaptat que inclou una selecció dels mercats i canals més adequats per començar l’expansió internacional.

BENEFICIS

Anàlisi personalitzada: Rebràs una anàlisi de la teva empresa en aspectes clau per a la seva internacionalització, com ara comptabilitat, logística i estratègia de màrqueting.

Selecció estratègica de mercats: Suggerim els mercats internacionals i canals de distribució més adequats per a la teva empresa.

Recomanació de serveis públics: Us presentem les eines d’ajudes i programes de subvencions públiques per a sufragar els teus costos.

Xarxa de contactes amb altres empreses: Participa en sessions de networking empresarial per compartir experiències i bones pràctiques amb altres empreses.

CONDICIONS

  • Cost del Programa: Gratuït per a les empreses (és un programa valorat en 600€).
  •  
  • Aquest programa està finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i pels fons Next Generation de la Unió Europea.