Diseño sin título (11)

PROGRAMA EXPORT MANAGER

PROMOCIÓ

EXPORT MANAGER

Programa EXPORT MANAGER

El Programa Export Manager ha sigut concebut per ajudar a les empreses amb la subcontractactació d’un professional de l’àmbit del Comerç Internacional.

Aquests perfils són altament qualificats, tant pels seus coneixements de mercat, com d’idiomes i del procés de venda i operacions internacionals, motius pels quals són professionals que requereixen de remuneracions considerables. 

Moltes empreses que inicien les seves passes internacionals no es poden permetre assumir aquesta despesa, amb la qual cosa el Programa Export Manager és una solució ideal en aquests casos. 

 

Possibilita disposar de serveis professionals d'un export manager sense necessitat de contractar-lo en plantilla.

A QUI S'ADREÇA?

És un programa òptim per a pimes o empreses que:

  • – No han iniciat encara el seu camí internacional
  • – No tenen encara una gran experiència internacional
  • – No tenen suficients recursos per a contractar un export manager 
  • – Volen desenvolupar un projecte concret de mans d’un especialista i no volen dedicar-hi recursos propis 

EN QUÈ CONSISTEIX?

Consisteix en la subcontractació de la figura d’un Export Manager professional i altament qualificat en alguna de les següents modalitats: 

– A temps parcial o a temps total.

– Per una durada determinada o indefinida.

– En format individual o en format grupal.

BENEFICIS

Experiència i coneixement especialitzat: Aporta coneixements específics en la gestió d’exportacions, incloses les regulacions comercials internacionals, estratègies d’entrada a nous mercats, logística internacional, documentació duanera, entre d’altres. 

Flexibilitat i accés immediat: Accés immediat a un professional amb experiència sense haver de passar pel procés de contractació i formació interna. És una solució ràpida per iniciar o millorar les vostres activitats d’exportació.

Xarxa de contactes i recursos: aporten una xarxa de contactes establerta a nivell internacional, inclosos agents de duanes, transportistes, distribuïdors i clients potencials. Aquesta xarxa pot ser invaluable per expandir les operacions d’exportació i superar possibles obstacles.

Reducció de costos: Pot ser més rendible que contractar un empleat a temps complet, especialment si les necessitats d’exportació són temporals o fluctuen segons la demanda del mercat.

Enfocament al negoci principal: La teva empresa pot centrar-se en el seu negoci principal i delegar les tasques relacionades amb l’exportació a un professional extern, cosa que pot augmentar l’eficiència i la productivitat. 

CONDICIONS

  • Programa subvencionable a través dels Cupons d’ACCIÓ d’Iniciació a l’Exportació (8.000€) 
  •  
  • – Contacta amb nosaltres per a demanar el teu pressupost personalitzat. 
  • – Descompte especial per a empreses associades a alguna de les 3 entitats fundadores (Centre Metal·lúrgic, Cecot, UPM).