Diseño sin título (11)

PROGRAMA INNOVATION

INNOVACIÓ

PROGRAMA INNOVATION

Programa INNOVATION

El Programa INNOVATION és un servei dissenyat per integrar diferents tipus d’innovació al procés d’internacionalització d’empreses. Aquest programa s’enfoca en l’adaptació i la creació de productes, serveis i processos innovadors que responguin a les necessitats i desafiaments dels mercats globals, facilitant una expansió reeixida i sostenible.

Ofereix a la teva empresa les eines i estratègies necessàries no només per a entrar a nous mercats, sinó dominar-los mitjançant la integració d’innovació en tots els aspectes de la seva operació internacional.

Potenciem qualsevol tipus d’innovació possible dins de les possibilitats de la teva empresa: innovació de producte i/o servei, innovació de procés, innovació de mercat, innovació organitzacional, innovació en activitat o innovació de màrqueting

Amb aquest servei, la vostra empresa estarà preparada per enfrontar els desafiaments innovadors del mercat global i destacar-se de la competència.

PER QUÈ?

– Perquè us ajudem a ajustar els vostres productes i serveis a les necessitats canviants i específiques de cada mercat internacional utilitzant innovació dirigida.

– Perquè us ensenyem a diferenciar la vostra oferta al mercat global a través d’innovacions disruptives i millores contínues que capten l’atenció i la fidelitat del client.

– Perquè potenciem la implementació d’innovacions en processos, entre altres, que augmenten l’eficiència operativa, reduint costos i temps d’entrada al mercat.

– Perquè integrem innovacions que promouen la sostenibilitat, un factor cada vegada més valorat als mercats internacionals. 

EN QUÈ CONSISTEIX?

És un programa global que integra:

Diagnòstic d’innovació: Avaluació inicial per identificar àrees clau on la innovació pot millorar significativament la competitivitat al mercat internacional.

Desenvolupament d’estratègies d’innovació: Creació d’un pla d’acció personalitzat que integra els diferents tipus d’innovació adequat als objectius d’expansió internacional de l’empresa.

Implementació i monitorització: Execució de les estratègies d’innovació i seguiment continu de la seva efectivitat, fent ajustaments segons calgui per maximitzar els resultats.

Capacitació i empoderament: Formació d’equips en metodologies d’innovació per assegurar la capacitat interna de continuar innovant de manera autònoma.

BENEFICIS

Millor alineació amb mercats internacionals: Adaptació més efectiva a les expectatives i requisits dels clients a diferents regions.

Increment en eficiència i reducció de costos: Innovacions en processos que resulten en operacions més eficients i menys costoses.

Integració en una xarxa: d’innovació i start-ups nacionals amb les quals buscar sinergies de col·laboració.

Enfortiment de la marca: Posicionament de l’empresa com a líder innovador a la seva indústria a nivell global.

Sostenibilitat a llarg termini: Foment de pràctiques sostenibles que asseguren la viabilitat a llarg termini en mercats internacionals.

CONDICIONS

  • Programa subvencionable a través dels Cupons d’ACCIÓ a l’Estratègia (8.000€) 
  •  
  • – Contacta amb nosaltres per a demanar el teu pressupost personalitzat. 
  • – Descompte especial per a empreses associades a alguna de les 3 entitats fundadores (Centre Metal·lúrgic, Cecot, UPM).
  •