Diseño sin título (11)

PROGRAMA INTELLIGENCE

INNOVACIÓ

IN-TELLIGENCE (1)

Programa INTELLIGENCE

El Programa INTELLIGENCE és un servei d’implementació d’eines d’intel·ligència artificial per a la internacionalització empresarial.

És un servei innovador dissenyat per facilitar i optimitzar el procés d’internacionalització d’empreses mitjançant la implementació d’eines avançades d’intel·ligència artificial (IA). Aquest programa combina tecnologia d’avantguarda amb expertise en expansió internacional per ajudar les empreses a navegar pels reptes d’entrar a nous mercats globals de manera eficient i efectiva.

El nostre enfocament basat en dades i personalitzat assegura que la teva empresa no només entri en els mercats internacionals, sinó que hi prosperi sent altament competitiu i avançat.

 

Està dissenyat per ser el teu aliat en la teva expansió internacional, proporcionant les eines i el coneixement necessari per maximitzar el teu èxit en els nous mercats.

PER QUÈ?

– Utilitzem models d’IA per predir tendències de mercat, comportament del consumidor i possibles riscos en diferents regions.

– Assegurem la utilització eficient de recursos en identificar les millors estratègies i mercats per a l’expansió basats en dades concretes.

Adaptem els vostres productes i estratègies de màrqueting a les cultures locals amb el suport d’eines d’IA que comprenen i analitzen la diversitat cultural.

– Accelerem el procés de presa de decisions amb accés a informació i anàlisi en temps real que donen suport a l’elecció d’estratègies i accions.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Avaluació inicial i definició d’objectius: Determinació d’objectius d’internacionalització i d’avaluació de la situació actual de l’empresa per identificar necessitats específiques d’IA.

Desenvolupament i implementació d’eines d’IA: Creació i adaptació de solucions d’IA, incloent-hi machine learning i processament de llenguatge natural, per analitzar dades de mercat i comportaments de consumidors.

Integració amb sistemes existents: Integració d’eines d’IA amb els sistemes IT de l’empresa per assegurar una completa sinergia i fluïdesa de dades.

Capacitació i suport continu: Formació per a l’equip intern sobre com utilitzar i aprofitar al màxim les eines d’IA, acompanyada de suport tècnic continu.

BENEFICIS

Entrada eficient a nous mercats: Us Introdueix a mercats internacionals de manera més ràpida i amb estratègies optimitzades que redueixen el temps i el cost d’establiment.

Excel·lència en la presa de decisions: Milloreu la qualitat i la velocitat de les seves decisions de negoci utilitzant anàlisis detallades i recomanacions generades per IA.

Personalització cultural: Adapteu els vostres productes i comunicacions de màrqueting per ressonar millor amb els públics objectiu en diversos contextos culturals.

Avantatge competitiu: Obtingueu un avantatge competitiu utilitzant tecnologia avançada per anticipar canvis en el mercat i ajustar la seva estratègia en conseqüència.

CONDICIONS

– Contacta amb nosaltres per a demanar el teu pressupost personalitzat. 

    • – Descompte especial per a empreses associades a alguna de les 3 entitats fundadores (Centre Metal·lúrgic, Cecot, UPM).