Diseño sin título (11)

PROGRAMA INTER BUSINESS

TRANSFORMACIÓ

INTER BUSINESS

Programa INTER BUSINESS

 

El Programa INTER BUSINESS és un servei breu d’assessorament empresarial dissenyat per a donar suport a empreses que tenen una idea de negoci internacional, però necessiten orientació i acompanyament sobre com portar-la a la realitat amb èxit.

El nostre programa ofereix un enfocament personalitzat i estratègic que combina l’experiència de consultors experts amb eines i recursos especialitzats per a potenciar el creixement i la viabilitat del projecte empresarial.

 

 

Proporciona una visió general, destacant-ne les característiques, els beneficis i com pot ajudar les empreses a convertir idees de negoci en realitats exitoses.

PER QUÈ?

Especialment ideat per a empreses petites o pimes amb poca experiència internacional que busquen:

Orientació especialitzada: Obteniu el suport d’experts en negocis internacionals que us guiaran en cada pas del procés, des de la conceptualització de la seva idea fins a planificació de la seva execució.

Optimització de recursos: Aprofiteu al màxim els vostres recursos financers, humans i materials amb estratègies eficients i adaptades a les necessitats específiques del vostre projecte.

Reducció de riscos: Minimitzeu els riscos inherents al llançament d’un nou negoci en comptar amb un pla d’acció sòlid recolzat per una anàlisi detallada i avaluació de mercat.

Acceleració del creixement: Accelereu el creixement de la vostra empresa en rebre assessorament expert per identificar oportunitats, superar obstacles i establir una base sòlida per a l’èxit a llarg termini. 

EN QUÈ CONSISTEIX?

OPCIÓ A: programa amb una duració màxima de 10h, que inclou:

  • Diagnòstic inicial: Avaluació de la idea de negoci, identificació de fortaleses i àrees de millora, anàlisi de mercat i competència.
  •  
  • Disseny d’estratègia: Proposta d’un pla d’acció bàsic personalitzat que inclou objectius clars, estratègies de màrqueting, estructura organitzativa i anàlisi de viabilitat financera.
  •  

OPCIÓ B: Aquest programa es pot ampliar en hores, a petició de l’empresa, per a ajudar-la a més en la:

  •  
  • Implementació i seguiment: Acompanyament continu durant l’execució del pla, ajustaments estratègics segons calgui i seguiment periòdic dels resultats.
  •  
  • Formació i capacitació: Sessions de formació i capacitació per a l’equip empresarial en àrees clau com ara gestió empresarial, lideratge, vendes i desenvolupament de productes

BENEFICIS

Assessorament personalitzat: Rebeu orientació individualitzada i adaptada a les necessitats específiques de la vostra empresa, amb un enfocament centrat en les vostres metes i desafiaments.

Aprofitament d’oportunitats: Identifiqueu i capitalitzeu oportunitats de mercat que impulsin el creixement i la rendibilitat del vostre negoci.

Confiança i seguretat: Abordeu el procés empresarial amb confiança i seguretat, recolzat per l’experiència i el coneixement dels nostres consultors experts

CONDICIONS

Consulta les possibilitats de subvencionar aquest programa! 

  • – Contacta amb nosaltres per a demanar el teu pressupost personalitzat. 
  • – Condicions especials per a empreses associades a alguna de les 3 entitats fundadores (Centre Metal·lúrgic, Cecot o UPM).