Diseño sin título (11)

PROGRAMA MARKET-IN

INNOVACIÓ

DIRECCIÓ ESTRATÈGICA

Programa MARKET-IN

El Programa MARKET-IN és un servei de planificació de màrqueting digital dissenyat específicament per a empreses que busquen expandir-se internacionalment.

Aquest programa proporciona un full de ruta personalitzat per utilitzar el màrqueting digital de manera efectiva en la conquesta de mercats globals, adaptant contingut i estratègies a cada cultura específica i optimitzant l’ús de plataformes digitals per maximitzar l’abast i la conversió.

Està dissenyat per ser el motor de la teva expansió internacional, combinant expertícia en màrqueting digital amb un enfocament profund en adaptació cultural i estratègica.

Aquest programa no només ajuda a establir la teva presència a nous mercats, sinó que també assegura que la teva marca es mantingui rellevant i competitiva a nivell mundial.

PER QUÈ?

Utilitzem estratègies i eines digitals per promocionar productes, serveis o marques a l’entorn online. Se centra en aprofitar els mitjans digitals, com ara llocs web, xarxes socials, correus electrònics, motors de cerca i aplicacions mòbils, per a assolir i connectar amb el públic objectiu. És especialment útil perquè ens centrem en:

Adaptació cultural: Aprofitem estratègies de màrqueting digital adaptades específicament a les normes i preferències culturals de cada mercat objectiu.

Visibilitat i reconeixement de marca: Augmentem la visibilitat de la seva marca i estableixi reconeixement en nous mercats utilitzant tàctiques de màrqueting digital provades i adaptades.

Optimització del ROI: Millorem el retorn d’inversió en campanyes de màrqueting a través de l’optimització i el seguiment continu de l’efectivitat de les estratègies implementades.

Estratègies basades en dades: Emprem l’anàlisi de dades avançades per dirigir estratègies de màrqueting, personalitzant missatges i ofertes per a diferents segments del mercat internacional.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El Programa MARKET-IN treballa la capacitat de segmentar i dirigir-se a audiències específiques amb més precisió, mesurar el rendiment de les campanyes de manera més detallada i adaptar les estratègies en temps real segons les dades obtingudes. Això ho fem mitjançant: 

Avaluació de necessitats i objectius: Anàlisi inicial per comprendre els objectius d’internacionalització de l’empresa i les particularitats dels mercats objectiu.

Desenvolupament d’estratègia digital multicanal: Creació d’una estratègia de màrqueting digital que inclou SEO, màrqueting de contingut, publicitat a xarxes socials, email màrqueting, i més, tot adaptat a cada mercat específic.

Implementació i gestió de campanyes: Llançament i gestió de campanyes de màrqueting digital, utilitzant eines i plataformes adaptades a cada regió i seguiment continu per a ajustaments en temps real.

Capacitació i transferència de coneixements: Formació de l’equip de màrqueting de l’empresa en estratègies i eines de màrqueting digital internacional, assegurant la sostenibilitat i l’efectivitat a llarg termini.

BENEFICIS

Amb aquest programa podràs:

Posicionar la teva marca en mercats internacionals amb estratègies que ressonen localment, però que són gestionades globalment.

Augmentar les interaccions i les conversions en nous mercats en parlar l’idioma dels seus clients a través d’estratègies de màrqueting digital personalitzades.

– Beneficiar-te d’una anàlisi continua de l’efectivitat de les campanyes, permetent ajustos ràpids i millores en l’estratègia.

Equipar-te amb les eines i coneixements necessaris per competir eficaçment a l’escenari global, anticipant canvis i adaptant-te ràpidament.

CONDICIONS

Programa subvencionable a través de les línies d’ACCIÓ

Cupons International eTrade (6.000€) i/o dels Ajuts de Promoció Internacional (14.000€)

  •  
  • – Contacta amb nosaltres per a demanar el teu pressupost personalitzat. 
  • – Descompte especial per a empreses associades a alguna de les 3 entitats fundadores (Centre Metal·lúrgic, Cecot, UPM).