Ahir vam tenir l’honor de rebre una delegació del govern d’Angola a les instal·lacions de Patronal Cecot, presidida pel Ministre d’Indústria i Comerç, Excm. Sr. Victor Francisco Dos Santos Fernandes, acompanyat, entre altres integrants, pel Secretari d’Estat de Comerç, Sr. Amadeu Leitão Nunes, el Director Nacional d’Indústria, el Sr. César Augusto Lopes da Cruz, i l’Agregada Comercial de l’Ambaixada d’Angola a Espanya i Portugal, Sra. Paula Francineth O. Cordeiro Lisboa. L’objectiu de la seva visita era veure les oportunitats que es poden generar a nivell d’exportació i enfortir els llaços de col·laboració i coordinació empresarial entre Angola i catalunya, sent una excel·lent oportunitat per aprofundir i projectar les relacions econòmic-comercials entre ambdós països.

Per part de Cecot, el President, el Sr. Xavier Panés , la Vicepresidenta, la Sra. Núria Betriu, el Secretari General, Sr. Oriol Alba, la Directora del Servei d’Internacionalització Connect-IN, la Sra. Alicia López Carles, i l’assessora en Comerç Exterior, la Sra. Cristina Danón, acompanyats d’un grup d’empreses amb interessos comercials a Angola, han pogut compartir impressions sobre aquest mercat, han pogut conèixer quines són els projectes i programes del Govern per a fomentar les inversions al país i han traslladat els eixos estratègics de promoció econòmica.

Tal i com ha exposat la nostra directora Alicia López Carles, Angola és un país on les empreses catalanes encara estan en vies d’aproximació i coneixement i, per tant, caldrà activar, juntament amb les entitats responsables del país, iniciatives de promoció per a aconseguir potenciar el creixement en aquest mercat.