La nostra directora, la Sra. Alicia López Carles, presenta els serveis de Connect-IN a l’agència governamental de Croàcia HAMAG-BICRO – Croatian agency for SMEs, Innovations and Investments.

La Patronal Cecot ha organitzat una jornada de treball amb delegació de 60 profesionals de HAMAG-BICRO, l’agència governamental de referència en el suport a les petites i mitjanes empreses de la República de Croàcia. L’objectiu de la trobada era compartir amb els assistents experiències en matèria de serveis d’emprenedoria.

Un dels serveis presentats en l’entorn de la jornada ha sigut Connect-IN, el servei d’internacionalització empresarial que s’ofereix conjuntament des de CECOT, Centre Metal·lúrgic i l’UPM, per a la promoció internacional de les pimes catalanes.

HAMAG-BICRO va estar molt atenta i receptiva als serveis i activitats que portem a terme des de Connect-IN, per veure de quina manera es podria connectar aquesta oferta amb les institucions de suport a emprenedors de tota Croàcia i fer de les petites i mitjanes empreses de l’ecosistema nacional croat una xarxa molt més competitiva a nivell internacional aprofitant aquestes sinergies.

Va ser un plaer compartir aquest sessió amb tots ells i els desitgem molts èxits empresarials.